Onko sinulla edessä asunnon myynti tai auton osto? Nappaa hyvät vinkit talteen!

Asunto ja auto ovat monen elämän suurimpia hankintoja. Siksi niiden ostamiseen ja myymiseen liittyykin usein paljon stressiä ja hyvät vinkit ovat erityisen tarpeen. Näitä hyviä vinkkejä on kerätty tähän artikkeliin helpottamaan asunnon myyntiin tai auton ostoon liittyvää stressiä. Nappaa siis parhaat vinkit talteen!

Parhaat vinkit asunnon myyntiin

Kun oman asunnon myynti tulee ajankohtaiseksi, tutustu Blokiin! Tämä moderni kiinteistönvälityspalvelu voi vähentää huomattavasti asunnon myyntiin liittyvää stressiä, ja jos sinun pitää vielä nykyisen asuntosi myynnin lisäksi löytää itsellesi uusi koti tilalle, voi Blok auttaa sinua tässäkin haastavassa tehtävässä. Blok tarjoaakin monta kärpästä yhdellä iskulla!

Kun valitset Blok-kiinteistövälityksen, saat avuksesi ammattitaitoisen välittäjätiimin, joka hoitaa asuntosi ammattimaisen valokuvauksen, kauppakirjojen laatimisen, asunnon markkinoinnin Etuovella ja Oikotiellä sekä tarjousvaiheen tuen. Blokin välityspalkkio on huokea, ainoastaan 0,95 % myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 1 500 euroa. Voit jopa arvioida asuntosi hintaa etukäteen Blokin näppärän työkalun avulla. Huomioithan kuitenkin, että palvelun laskema asuntosi hinta-arvio on vasta alustava arvio. Kun arvio on tehty, on aika tehdä toimeksiantosopimus. Sopimus on helppo allekirjoittaa pankkitunnuksia käyttämällä. Asuntosi lopullinen myyntihinta määritellään omistajan ja Blokin ammattitaitoisen välittäjän kesken.

Blok auttaa sinua stailaamaan asuntosi edustuskuntoon. Tällöin asuntosi näyttää hyvältä kuvissa. Kuvilla on yllättävän suuri merkitys asunnon myynnissä, joten myös niistä huolehditaan ammattitaitoisella otteella. Stailattu koti näyttääkin parhaimmat puolensa ammattilaisen ottamissa kuvissa ja saat ostajaehdokkaat kiinnostumaan siitä varmemmin.

Parhaat vinkit auton ostoon

Ehkäpä olet nykyisen asuntosi myynnin myötä muuttamassa aiempaa syrjäisempään paikkaan tai auton osto on muutoin ajankohtaista. Tällöin aivan ensimmäiseksi tulee kartoittaa, millaista autoa etsit ja kuinka paljon tulet sitä käyttämään. Pohdi, onko sinun järkevämpää ostaa täysin uusi auto vai vastaisiko käytetty auto paremmin tarpeitasi ja taloudellista tilannettasi. Käytetyn auton kohdalla on erityisen tärkeää varmistaa, että auton kunto vastaa kerrottua. Muutoin vastassa voi olla ikäviä yllätyksiä. Usein käytetyn auton oston yhteydessä kannattaakin ottaa mukaan luotettava läheinen, joka tuntee autot läpikotaisin. Hän voi myös auttaa sinua hillitsemään itsesi ja tekemään tarkkaan harkittuja päätöksiä siinäkin tapauksessa, että autokuume on jo päässyt nousemaan turhan korkeaksi ja olet vaarassa tehdä hätiköityjä päätöksiä.

Uutta autoa ostaessasi on tärkeää muistaa, että auton arvo alenee nopeasti. Itse asiassa sen arvo alenee jo siinä vaiheessa, kun ajat auton ulos autokaupasta. Toisaalta uusi auto on huoleton valinta etenkin, jos ajat paljon. Jos tarvitset auton ostoa varten lainaa, muista kilpailuttaa autolainatarjoukset! Voit säästää näin yllättävän paljon rahaa.